Despre noi

 

Despre noi

Cu o experienta vasta in domeniu, comercializam doar produse originale, de calitate, de la cei mai mari si consacrati producatori de tigari electronice si lichide, cum ar fi Joyetech, Aspire, Vaporesso, Eleaf, Kangertech, Liqua, Hangsen etc.

Fiind si consumatori, intelegem foarte bine necesitatile clientilor nostri si de aceea facem o selectie foarte atenta a modelelelor de tigari electronice si lichide pe care le comercializam, alegand cele mai bune produse atat pentru utilazatorii incepatori cat si pentru cei avansati.

In calitate de fosti fumatori, dar si conform multor studii stiintifice realizate, consideram tigara electronica o alternativa mai buna si mai sanatoasa fata de tigarile clasice.

Tiagarile electronice NU contin gudron, monoxid de carbon si alte substante extrem de daunatoare rezultate din arderea tutunului.

Echipa noastra este pregatita sa ofere tot suportul de care au nevoie clientii nostri, pentru a face cea mai potrivita alegere.

 

Scurt istoric despre tigara electronica

Tigara electronica a fost inventata de farmacistul chinez Hon Lik in 2003, fiind lansata pe piata in anul 2004 iar din 2007 a inceput sa fie cunoscuta si comercializata la nivel global.

Princpiul de functionare

In primul rand, pentru a fi folosita, o tigara electronica are nevoie de un lichid special care poate sa contina sau nu nicotina. Acesta se introduce in atomizor/clearomizor sau pot exista cartuse preincarcate cu lichid.

Atunci cand utilizatorul doreste sa foloseasca tigara, acesta activeaza bateria (in pricipiu prin apasarea unui buton), care transite curent intr-o rezistenta (capsula) ce se gaseste in interiorul atomizorului iar prin incalzire lichidul este transformat in vapori.