Termeni si conditii

Mai jos sunt definiti si prezentați termenii si conditiile de accesare a magazinului online si sunt prezentate prevederile contractului la destanta incheiat intre vanzator si cumparator.
1. DISPOZITII GENERALE
1.1 Pentru a accesa site-ul si pentru a efectua cumpărături trebuie să aveti minim 18 ani!
1.2 Magazinul online accesibil la adresa www.egoline.ro si numit în continuare eGo LINE, este proprietatea companiei Anisia Sun Glow S.R.L., cu sediul social în Craiova, str Calea București, nr. 70, bl. R3, sc. 1, et. 3, ap. 12, inregistrată la Registrul Comertului Dolj sub nr. J16/1476/2016, avînd CUI RO 36368845, tel. 0771.273.346, e-mail: office@egoline.ro.
2. IDENTITATEA PARTILOR
2.1 Vânzătorul este reprezentat de Anisia Sun Glow SRL, prin magazinul online www.egoline.ro, denumită în continuare eGo LINE.
2.2 Cumparătorul reprezintă orice persoana fizică sau juridică care acceseaza site-ul si achizitionează produse si servicii și a acceptat termenii si condițiile prezentului contract la distanță.
3. DEFINITII
3.1 Contract la distantă reprezintă contractul între vânzător și cumpărător pentru achiziția de bunuri și servicii de pe site-ul www.egoline.ro.
3.2 Contul este o secțiune a site-ului pe care cumpărătorul o poate accesa pentru a se înregistra pe site.
Pentru asi crea un cont pe site, cumparatorul trebuie sa introducă, în secțiunea dedicată, informații precum nume, prenume, adresa, telefon, adresa de e-mail si parola. Autentificarea in cont se va face be baza adresei de e-mail si a parolei alese de cumparator. In interiorul contului, clientul va avea acces la diverse informatii cum ar fi istoricul comenzilor, facturi, informatii despre fidelizare etc.
3.3 Bunuri: reprezintă orice produs, serviciu puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online eGo LINE, în baza contractului la distanță.
3.4 Comanda: este comunicarea prin intermediul magazinului online, dintre cumparator si vanzător, prin care cumparatorul iși exprimă intentia de a achizitiona bunuri și servicii de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Dupa finalizarea comenzii de către cumpărător acesta va fi contactat de vânzător telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea comenzii, in vederea expedierii.
3.5 Comanda rapida: este comanda ce se poate efectua mai rapid de catre comparator, fără a fi necesară crearea unui cont, clientul furnizînd informatii ca nume, prenume, adresa si e-mail necesare pentru facturarea produselor si a confirmarii comenzii.
3.6 Review: reprezinta o evaluare scrisă de către deținătorul unui cont de client, redactată pe baza experientei personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.
3.7 Rating: este o modalitate prin care cumpărătorul isi exprima gradul de satisfactie față de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea la cinci stele. Gradul de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de cumpărător asupra unui produs.
3.8 Newsletter: este un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra bunurilor și serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.
4. PREVEDERI CONTRACTUALE
4.1 Programul de lucru : Comenzile pe site pot fi plasate oricand dar acestea vor fi procesate de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00, exceptând sărbătorile legale.
4.2 Livrare / termene: De regula, toate comenzile primite si confirmate pana la orele 14:00 vor fi expediate în aceeasi zi catre cumparator. Pentru comenzile primite si confirmate dupa orele 14:00, vanzatorul poate incerca expedierea in aceeasi zi, iar daca nu este posibil acestea vor fi expediate in ziua urmatoare lucratore. Daca vanzatorul, din diverse motive, nu poate livra produsele in termenele mentionate, va contacta cumparatorul pentru a-I propune un alt termen de expediere a comenzii cu care cumparatorul poate fi sau nu de acord. In cazul in care nu este de acord, comanda va fi anulata fara obligatii de ambele parti.
Livrarea produselor prin Urgent Cargus are loc in mod uzual in termen de 24-48 ore de la expediere.

Livrarea produselor este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 199 lei.

Pentru comenzile mai mici de 199 lei costul transportului este 25 lei / expeditie.
4.3 Stocuri: Produsele prezentate in magazin care apar disponibile, se afla in stoc si pot fi comandate oricand. Cu toate acestea vanzatorul nu poate garanta disponibilitatea produselor prezentate pe site.
4.4 Preturi: Prețurile produselor afisate pe site, conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat în mod expres acest aspect.
4.5 Plata: Modalitățile de plată sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
Pe baza informațiilor furnizate de cumpărător va fi emisă o factură pentru bunurile livrate. Totodată, coletul va fi însoțit de documentația prevăzută de lege pentru produsul /produsele comandat(e), după caz: certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.
4.6 Perfectarea contractului la distanță, valabilitate
Odată cu lansarea comenzii de pe magazinul online www.egoline.ro, cumpărătorul acceptă comunicarea prin e-mail sau telefon prin care vanzatorul își derulează activitatea.
Prezentul contract la distanță întră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către vanzator. Confirmarea se efectuează verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
TCGV magazinului online egoline.ro stau la baza contractului astfel perfectat.
Vanzatorul nu consideră sub nicio formă o comandă neconfirmată că având valoarea unui Contract.
Cumpărătorul devine proprietarul mărfii după confirmarea plății, în cazul plății prin card, respectiv după efectuarea plății și semnarea documentelor de transport în cazul livrării prin curier cu plata ramburs.
4.7 Drepturi de autor
Continutul acestui site (imagini, texte, elemente grafice, baze de date etc) sunt proprietatea companiei Anisia Sun Glow SRL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) fara acordul companiei este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.
Accesarea site-ului, navigarea în conținutul acestuia precum și efectuarea de cumpărături presupune că sunteți de acord termenii și condițiile noastre.
4.8 Acceptare TCGV
Anisia Sun Glow S.R.L. vă oferă accesul în magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Anisia Sun Glow SRL îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări asupra termenilor si conditiilor de utilizare, precum şi orice modificări site-ului www.egoline.ro, fără a fi necesară o notificare prealabilă către clienti, în acest sens.

4.9 Garantii: Vanzatorul garanteaza functionarea produselor la livrare si ofera o garantie de 90 zile pentru toate componentele electronice comercializate. Nu fac obiectul garantiei produsele defectate din cauza utilizarii necorespunzatoare (scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, etc.) sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate, sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate. Declarăm pe proprie răspundere, conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viață și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului că produsele livrate nu pun în pericol viață, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE și 1999/45/CE.

4.10 Politica de retur:
Conform OUG 34/2014 cumparatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele și fără a suportă penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care cumparatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de cumparator,intra în posesia fizică a produselor.
Pentru asi exercita dreptul de retragere trebuie să informati vanzatorul cu privire la decizia de retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă. În acest scop, se poate folosi modelul de formular de retur de pe site. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient ca, cumparatorul sa-si exercite dreptul de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
Conform OUG/2014 art.16/lit e) , SUNT EXCEPTATE de la retragere lichidele, atomizoarele/clearomizoarele care au fost desigilate sau folosite, mustiuce etc. Aceste produse nu pot fi returnate dn motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă.
Pe fondul acestei dispoziții legale, vanzatorul nu poate recepționa produsele care, deși au fost returnate în termenul legal, au fost desigilate și utilizate în așa măsură încât pot prejudicia viitorii eventuali clienți ce nu vor beneficia de produs în condiții optime de sănătate și igienă. Dacă cumparatorul se retrage, vanzatorul va rambursa contravaloare produselor returnate fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat cu privire la decizia cumparatorului de a va retrage din prezentul contract. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Cumparatorul este responsabil de integritatea produsului până la intrarea în posesia magazinului.
Nu pot fi returnate produsele care:
· au făcut obiectul unei comenzi speciale
· au fost distinct personalizate la cererea consumatorului.
· prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură
· nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre.
· sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare

4.11 Obligațiile cumpărătorului
- să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre entitatea să atunci când acestea i se cer, în caz contrar există posibilitatea refuzarii comenzilor;
- să accepte soluționarea eventualelor probleme în termen de 30 de zile de la dată sesizării acestora printr-un email adresat vanzatorului;
- să accepte TERMENII ȘI CONDIȚIILE vanzatorului odată cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii.
4.12 Obligațiile vânzătorului
-să pună la dispoziția utilizatorilor gratuit informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale. Conținutul publicat în magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor și documentația tehnică aferentă acestora afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori. Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. În funcție de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate sa difere fata de cel primit.
- să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
- să livreze produsele în cel mult 15 zile lucratoare de la confirmarea livrării, dacă acestea sunt în stoc;
- să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanță cu secțiunea `Confidențialitate`, parte integrantă din TERMENI ȘI CONDIȚII.

4.13 Limitarea raspunderii
Vanzatorul nu este responsabil pentru efectele utilizării produselor livrate într-un mod neconform cu destinaţia acestora sau cu specificatiile producatorului.
Vanzatorul nu este responsabil pentru utilizarea neconformă cu legea a produselor cumpărate de la www.egoline.ro.
Vanzatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţurile, caracteristicile, imaginile prezentate etc. în eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, vanzatorul îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apăruta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot se difere în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabila de către producatori şi/sau furnizori.
Valoarea maxima a obligaţiilor vanzatorului faţă de orice cumparator, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare, este valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.
Vanzatorul nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretenţiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a termenilor si conditiilor.
Vanzatorul nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncţionării site-ului precum şi pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.
4.14 Politica COOKIES
Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de ANISIA SUN GLOW S.R.L. cu sediul social in Loc. Craiova, Calea Bucuresti 70 B, Judet Dolj, (denumita in continuare Egoline). Ce sunt Cookies? Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla, Safari) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului). La ce sunt folosite Cookie-urile? Egoline foloseste 2 tipuri de cookie-uri: Cookie-uri pentru website-ul Egoline Cookie-uri third-party (ex. servicii externe, alte website-uri) Website-ul Egoline foloseste cookie-uri pentru a va putea mentine autentificat in website, si pentru a va putea memora cosul de cumparaturi, wishlist-ul si alte liste de produse relevante. 

 De asemenea folosim cookie-uri third-party (servicii externe) pentru a ne ajuta sa va oferim oferte relevante, sa construim statistici despre utilizarea website-ului cum ar fi: Facebook, Google, etc. si pentru suport "live-chat" Ce cookie-uri folosim pe website? In continuare va punem la dispozitie o lista cu cookie-urile folosite de noi si pentru ce sunt folosite Nume cookie scop de folosinta Cookie-uri pentru terti (third-party) folosim pe website? Unele formulare, link-uri sau actiuni pe website va pot redirectiona pe alt website de care noi nu raspundem. Cookie-urile folosite de alte website-uri nu vor aparea in lista de mai sus. Nume cookie scop de folosinta Cum pot sa administrez cookie-urile folosite pe Egoline Daca vrei sa opresti functionalitatea cookies pentru website-ul nostru, o puteti face prin optiunea "Privacy Settings" sau "Setari de Confidentialitate" din browser-ul dumneavoastra. 

 Atentie, daca opriti functionalitatea cookies pe website-ul nostru nu veti mai putea: sa va inregistrati sau sa va autentificati in website sa folositi sectiunea cosul meu, sa adaugati produse in cos sau sa folositi functia de wishlist sa plasati comenzi pe website Pentru a refuza folosire cookies pe acest website folositi butonul de mai jos: Refuz folosirea modulelor cookies Folosind butonul de refuzare module cookies, veti bloca toate modulele cookies terte (third-party). Cookie-urile necesare functionarii website-ului se pot bloca numai din setarile browser-ului dumneavoastra.. 


 Mai multe informatii despre modulele cookie: Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, va recomandam urmatoarele linkuri:http://www.youronlinechoices.com/ro/, http://www.allaboutcookies.org/


4.15 Protectia datelor
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. Anisia Sun Glow S.R.L. obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Datele ce vor fi salvate în baza de date S.C. Anisia Sun Glow S.R.L. sunt: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa și alte date pentru facturare numai dacă acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizării acestora determina imposibilitatea procesării comenzilor transmise online către magazinul online www.egoline.ro
Scopul colectării datelor este: onorarea comenzilor, reclamă, marketing, publicitate, statistici,comunicații electronice.
Nu sunteți obligat(a) să furnizați datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecință. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate terților cu excepția partenerilor agreați/furnizorilor de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător sub sancțiunea obligării la plata de daune interese.
Optarea pentru abonarea la newsletter și participarea voluntară la diverse concursuri/promoții/loterii publicitare implică acceptul utilizatorilor că datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către compania S.C. Anisia Sun Glow S.R.L. Dacă nu mai doriți să primiți emailuri de la noi, vă puteți dezabona cu ușurință de la Newsletterul nostru accesand link-ul de dezabonare din e-mail.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul S.C. Anisia Sun Glow S.R.L. sau online prin email la adresa office@egoline.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.
Poti consulta, in intregime, politica noastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal accesand politica de confidentialitate, care se aplica atunci cand accesati pagina noastra web www.egoline.ro.

4..16 Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
4.17 Litigii
TERMENII ȘI CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE (TCGV) se supun legislației române.
Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.